• Out-of-Stock

Shapley´s Easy-Out 946 ml

19,50 €
S DPH
Množstvo

Najspoľahlivejší obchod v SR
Osobný odber zdarma

Shapley’s Easy-Out No Rinse Shampoo je nevyhnutnosťou na zbavenie škvŕn zo srsti, hrivy a chvosta vášho koňa. Špiny, prachu a zápachu bez toho, aby ste museli koňa namočiť.

Je to vynikajúci produkt, keď je vonku príliš chladno alebo nemáte dostatok času na úplný kúpeľ. Easy-Out odstraňuje najodolnejšie škvrny od hnoja, moču, trávy, potu a blata. Má tiež špeciálny odstraňovač pachov, ktorý odstraňuje pachy bez námahy, vďaka čomu je skvelým produktom aj pre domáce zvieratá.

Easy-Out je špeciálne navrhnutý tak, aby zdvihol nečistoty, škvrny a pachy na povrch, kde ich možno bez námahy odstrániť uterákom alebo handričkou. Je tiež jednoduchý na používanie.

Nastriekajte Easy-Out buď priamo na srsť koňa na odolné škvrny a nečistoty, nechajte minútu pôsobiť a potom utrite uterákom. Môžete tiež nastriekať na handričku alebo uterák a rozotrieť priamo na srsť koňa. Votrite do hrivy, aby ste ju vyčistili až po pokožku. Na špinavé alebo zafarbené hrivy a chvosty nastriekajte priamo na srsť. Nechajte produkt minútu alebo dve pôsobiť, potom opatrne a jemne stiahnite uterákom po dĺžke vlasov, aby ste odstránili škvrnu.

Easy-Out má špeciálne formulované optické zjasňovače, ktoré zvýrazňujú normálnu farbu koňa a dodávajú brilantný lesk bez zmeny farby. Easy-Out je tiež bezpečný na použitie pod sedlom a v hrive na zapletanie, pretože neobsahuje silikón, aj keď vytvára lesk. Je to vynikajúci produkt na odstránenie hlbokého prachu alebo nečistôt, ktoré sa nedajú vykefovať.

Je taktiež bezpečný aj pre vášho psa. Je perfektný vždy, keď ho nemôžete okúpať a potrebujete odstrániť jeho zápach.