• Out-of-Stock

Shapley´s Original M-T-G 946 ml

37,90 €
S DPH
Množstvo

Najspoľahlivejší obchod v SR
Osobný odber zdarma

Original M-T-G úspešne lieči nasledovné stavy: infekcie kože z vlhkého prostredia, škrabance, sponková dermatitída (podlom), svrbenie kože, lupiny a šúchanie chvosta. Pôsobí na hnilobu kopýt a chorobu bielej čiary.

Original M-T-G je formulovaný tak, aby eliminoval príčinu spôsobujúcu kožné problémy, takže lieči pri zdroji, aby vysušil a zahojil postihnutú oblasť. Jeho špeciálne zložky tiež ošetrujú pokožku a srsť okolo problémovej oblasti, čo podporuje zdravú pokožku a opätovný rast srsti. Original M-T-G udržuje pokožku v kondícii a zároveň vytvára bariéru proti nežiadúcim vplyvom. Ponúka rýchlu úľavu a viditeľný rast srsti (hrivy) za 3-5 dní.

 Original M-T-G sa ľahko používa. Stačí votrieť malé množstvo do postihnutej oblasti bez toho, aby ste narušili alebo odstraňovali chrasty. Medzi aplikáciami nie je potrebné oplachovať ani vymývať.

 

Užitočné informácie:

Fľašu dôkladne pretrepte, aby sa vrstva sedimentu na dne fľaše premiešala so zvyškom tekutiny vo fľaši. Počas aplikácie pokračujte v pravidelnom pretrepávaní.

 

Aplikujte priamo na problémové miesto s použitím len takého množstva, aby ste ho zakryli bez toho, aby ste nanášali príliš veľa a aby prebytok stekal po koňovi.

 

 Neodstraňujte chrasty, pretože to môže byť pre koňa bolestivé a spôsobiť mierny opuch. Chrasty samy odpadnú po tom, ako pod chrastou opäť narastie zdravá koža.

 

Nezdieľajte kefy, prikrývky medzi koňmi s kožným problémom a tými, ktorí nemajú problém, pretože plesňové a bakteriálne problémy sú vysoko nákazlivé. Umyte všetko, čo príde do kontaktu s infikovaným koňom, aby ste ho po vyliečení znova nenakazili. Kefy je možné umyť bieliacim roztokom, aby sa huba alebo baktérie zabili, pričom sa uistite, že sú dobre opláchnuté.

 

Olej v Original M-T-G plus môže spôsobiť, že váš kôň bude citlivý na slnko a náchylný na spálenie. 

 

Originál M-T-G plus môže pri aplikácii produkovať teplo, takže budete musieť byť opatrní pri použití zábalu na nohy.